Tuesday, May 31, 2011

best quotes about life

assalam...

kebohsanan melanda..so,tangan mula gatal meng'google'...and the best part is,bila aku google pasal best quotes  about life...ada beberapa quotes yg buat aku tersenyum...antaranya...check it out:-

statement ni aku tak berapa sure..hehehe~~~

kejayaan tak semesti membahagiakan kalau kejayaan tu dari benda yang kita benci..and vice versa...bley ke cam tu???



pulihkan sejarah dulu supaya kehidupan sekarang lebih bermakna dan berdoa agar mendapat kehidupan di masa depan lebih baik...so, positif kan3...ngee~~~

people can say we can't do it..but we supposedly proof that actually they are wrong and we can do it.sebab kita adalah apa yang kita fikirkan...kalau kita yakin kita boleh buat...kita pasti boleh buat...



the most difficult phase of life is not when no one understands you but it is when you don't understand yourself..so, we should understand ourself first..sebelum mengharapkan orang lain fahami kita..tak gitu...lalalala~~~


actually,ada lagi quotes yg best2...tp yg ni ja la aku nak kongsi..sumtimes,bila baca quotes ni,terasa positif nya la orang yg cipta quotes ni ann...and kita yang baca ni pon secara tak langsung bley jadi positif gak...may be,ni 1cara yang baik untuk memotivasikan diri...

k la,aku rasa,badan aku dah penuh ngan cas2 positif..so nak kena p tgk tv amik cas2 negatif plak..baru neutral kan..baru seimbang..lalalalala~~~

adios...wassalam...

2 comments:

  1. macik,tukaq layout pulek?kih.kih

    ReplyDelete
  2. almaklum lahh...masa yg terbuang kan manyakkk..nt masuk keja blik tak larat dah ubah2 layout neyhh...

    ReplyDelete