Sunday, May 1, 2011

k-pop versi malaysia

halu3..dua tiga hari ni aku blogwaking blog2 terkini byk la plak story pasal k-pop versi malaysia..malahan dlm news paper pon ada loll...teruja???sgt!!!huhuhu~~~

ntah la..kdg2 kesian ngan warga malaysia ni..kalau ada Bollywood,kita ada kan Malaywood...skrg ni kan musim k-pop..ada plak k-pop versi malaysia..cer usha gambar ni..2group k-pop versi malaysia..teserah la korang nak komen mende..aku speechless nengok nye..



satu group lelaki..satu lagi group pompuan..yang group lelaki ni memang nampak sgt nak meniru k-pop..sampai nama group pon 24:7..yela..k-pop ada 2 a.m and 2 p.m..yang group malaysia ni lagi hebat..24:7 trus..muka sorang2,hmm...xmo komen lahhh...kang dpt laki muka cam tu nanges tak blagu aku..biar la dorang..sepatutnya dorang kena la sedor sendiri..kalo ada antara group ni or bakal2 group malaysia k-pop nak defend diri kata dorang tak meniru k-pop,memg hipokrit la kan..ye la..napa baru skrg nak ada group cam gini..sebab  demam korea???trend???peredaran zaman???come on lahh...

kalo group pompuan plak..hmm..may be yang menjadi isu adalah pemakaian..ye la..kita sedia maklum orang korea tu bukan Islam..so,pakai apa pon terpulang lahh..yup aku setuju kalo ada yang berpendapat yang nengok pon salahh..sama ja dpt dosa..ok2..aku terima...bebalik kat group gula2 ni,aku ada la google..wat homework before tulis blog la kunun..huhuhu~~ada yang kata dorang ni ada yang bukan Islam..yang tu takpe la kowt..tapi still la kan..kita kena terima hakikat..orang2 korea ni kaki panjang..sesuai le nak pakai skirt pendek segala..kalo orang2 asia ni,hurm...lu pikir la sendiri...

may be ada yang tanya napa aku kecoh2 pasal benda ni..minat k-pop kahh??tak jugak..tp,ntah le..cam kesian tgk dorang2 ni..lagu2 dorang aku tak dapat dengar and tgk lg..baru ada gambar pon dah kena hentam sebegini hebat...kalo dorang menari ala2 lagu nobody(trend artis skrg jugak)tak taw la cam ne u olls..

kpd group2 ni,tak da apa2 ucapan..juz be prepared..coz product tiruan ni tak kan bertahan lama..yang ori gak orang akan pilih..btw,this juz my opinion..lain orang,lain pendapat..that all..adois...

5 comments:

  1. Assalamualaikum...

    huhh!! menyampah btul tgknyeee!! xde identiti langsung!!

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  2. taw xpa...orang korea tu comel2..pakai apa@cam ne pon comei gak..ni orang laki melayu yang maskulin pakai cam gitu memg...errrr....errr...no komen!!!yg pompuan plak..kawaii ke posing gitu..ado la..huhuhu~~~

    ReplyDelete
  3. cun weh.. hahahhaa... adoi la.. mcm2

    ReplyDelete
  4. cun ka gitu???hurmm...cun itu subjektif..lalalala~~~

    ReplyDelete
  5. sgt mengjengkelkan..

    ReplyDelete